State of the art young fashion shoes

La Strada is een state of the art young fashion damesschoenen producent, groothandel en schakel tussen detailhandel en consument (via www.lastradashoes.com).

La Strada maakt ready to wear collecties van hoge kwaliteit met een luxe en hoog modische uitstraling en een aantrekkelijk prijskaartje. La Strada doet dit onder de merknaam La Strada maar produceert ook voor private label schoenencollecties. De designers van La Strada zijn voortdurend gericht op het pro-actief oppikken van trends in het designer look en high fashion segment en doen ook veel inspiratie op, door nauwlettend te volgen wat er in de wereld van TV, celebrities en de diverse media gebeurt. 

Op een professionele en gedreven manier vertalen zij zo trends en ontwikkelingen naar trendy en commercieel aantrekkelijke collecties. La Strada is steeds in beweging! De La Strada collectie wordt continue, gedurende het seizoen, aangevuld met nieuwe modellen en uitvoeringen. Edel Fashion is dan ook de perfecte partner bij het samenstellen van een aantrekkelijke collectie damesschoenen.

Heeft u vragen? Wij staan graag voor u klaar!

Retailer PortalContact