Retailer account

Het speciale La Strada Retailer Portal geeft u de mogelijkheid om direct online (bij) te bestellen. Ook kunt u uw orderstatus zien en inzicht krijgen in onze beschikbare voorraad, acties en nieuw arrivals.

Wanneer u voor de eerste keer een bestelling wilt plaatsen moet u zich registreren en een login aanvragen. 

NIEUWE KLANTEN >>            BESTAANDE KLANT - GEEN LOG-IN >>          BESTAANDE KLANT - MET LOG-IN

Hoe kan ik mijn accountgegevens wijzigen?

U kunt altijd inloggen op uw account, om uw gegevens te controleren. Wanneer u uw accountgegevens wilt opvragen of wijzigen, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)416 651 045.

Ik kan niet inloggen op mijn account?

Controleer of uw wachtwoord juist ingevoerd is. Krijgt u de melding dat uw wachtwoord niet herkend is, volg dan onderstaande stappen: Zorg er voor dat u hetzelfde wachtwoord gebruikt als waarmee u zich registreerde. Als u uw wachtwoord bent vergeten klikt u op wachtwoord vergeten. Vul dan uw e-mailadres in en wij sturen uw een link per e-mail. Mocht u na het volgen van bovengenoemde stappen nog steeds niet kunnen inloggen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)416 651 045. Omschrijf het probleem zo duidelijk mogelijk en voeg indien mogelijk een screenshot van de foutmelding toe zodat wij u zo snel en goed mogelijk kunnen helpen.