Our story

Bij iedere outfit wil jij graag een passend paar schoenen. Schoenen die regelrecht van de catwalk komen, want jij loopt er graag volgens de laatste trend bij. Welkom bij La Strada, die jouw schoenenhart sneller doet kloppen. La Strada is ontstaan vanuit de drang om exclusieve schoenenmode bereikbaar te maken voor iedereen. Wij volgen de laatste trends in de high-end en avant-garde sectoren, en verstaan de kunst om die trends te vertalen naar modellen van een hoge kwaliteit met een exclusief karakter, tegen een betaalbare prijs.

Een werelds familiebedrijf

Bij La Strada wordt de passie, de betrokkenheid en het ondernemerschap van een familiebedrijf, gecombineerd met de visie en de creativiteit van een multinational. We zijn een familiebedrijf met een werelds karakter en dat zie je terug in onze diepe schoencollecties, onze langjarige samenwerkingen en ons verkoopnetwerk dat zich uitstrekt over vele landen in Europa, zoals België, Luxemburg, Spanje en Duitsland. Al meer dan 38 jaar vormt La Strada een belangrijke speler binnen de Europese schoenproductie en schoenhandel. Die duurzame samenwerkingen, aan zowel de kant van klant als leverancier, staan bij ons hoog in het vaandel. Het hoofdkantoor is gevestigd in De Langstraat, in het historische hart van de Nederlandse schoenindustrie: het Brabantse Waalwijk.

Ontwerp & Service

Wij willen stijlvolle en modebewuste vrouwen en mannen keer op keer verrassen met onze comfortabele, verfrissende catwalk-inspired schoenen tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast zijn wij die altijd betrouwbare partner voor de wederverkopers, waarvoor we altijd ons uiterste best doen om de hoogste service te leveren én te zorgen voor een uitstekende (door)verkoop. La Strada wil optimaal aan de wensen van haar klanten voldoen; met high fashionable designs, competitieve prijzen, goede kwaliteit, korte/snelle levertijden en efficiënte service. De jarenlange ervaring en uitstekende relaties met leveranciers en producenten, stelt La Strada in staat om grote aantallen en snel te leveren, tussentijds aanpassingen te doen en op het laatste moment veranderingen door te voeren wanneer de mode en trends daarom vragen.

Kwaliteit voorop

Alle schoenen die de fabrieken waar La Strada produceert verlaten, worden aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen. Daarmee zorgen we ervoor dat al onze schoenen van de hoogste kwaliteit zijn, zodat zowel de eindklant als de wederverkoper zich hier geen zorgen over hoeft te maken. De kwaliteit staat voorop en dat merk je aan het eind.

Duurzame samenwerkingen

La Strada schoenen zijn niet alleen in Nederland verkrijgbaar. Ook in andere Europese landen zoals Belgie, Luxemburg, Duitsland en Spanje zijn La Strada schoenen populair. La Strada combineert dit op een perfecte manier in haar collecties trendy, young fashion shoes voor dames en heren. La Strada Woman en La Strada Man kennen vele stijlen; young, sporty, fashionable tot chique of formal casual. Altijd met een trendy tot high fashion touch en vooral commercieel zeer interessant. Ga snel naar onze store locator om te kijken waar er een verkooppunt zit bij jou in de buurt.

Become a dealer

Vind een winkel bij jou in de buurt

Store locator

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.