Zakelijk

Speciaal voor onze zakelijke klanten heeft La Strada het zakelijk account ontwikkeld. De retailer portal is ingericht om aan de vraag van onze retailers te kunnen voldoen. Middels een eigen account is het als La Strada retailer mogelijk zelf bestellingen te plaatsen.

La Strada retailers hebben een account nodig om een bestelling te kunnen plaatsen

Wilt u voor het eerst een bestelling plaatsen moet u zich registreren: 

NIEUWE KLANTEN >>            BESTAANDE KLANT - GEEN LOG-IN >>

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Over La Strada

Damesschoenenmerk La Strada uit Waalwijk ontwerpt, produceert en verkoopt aan binnen- en buitenlandse retailers en (groot)winkelketens. La Strada zit al meer dan 25 jaar bovenop de catwalk- en celebtrends en vertaalt deze naar betaalbare, must have shoes voor dames. 

La Strada
La Strada vormt sinds jaren een belangrijke speler binnen de Europese schoenproductie en schoenhandel. Het hoofdkantoor is gevestigd in De Langstraat, in het historische hart van de Nederlandse schoenindustrie: het Brabantse Waalwijk. Vanaf de start in 1979 heeft La Strada zich bezig gehouden met het maken van damesschoenencollecties met een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding en een jong modische, trendy en actuele look. Of het nu om opvallende killer heels voor een avondje uit,  classy pumps voor het werk of trendy loafers om te loungen gaat, La Strada ontwerpt en produceert deze schoenen voor trendy vrouwen.

Onze winkeliers staan centraal
La Strada wil graag optimaal aan de wensen van haar klanten voldoen; met high fashionable designs, competitieve prijzen, goede kwaliteit, korte / snelle levertijden en efficiŽnte service. La Strada streeft ernaar om een sterk partnership met haar klanten op te bouwen.

De jarenlange ervaring, uitstekende relaties met leveranciers en producenten, stelt La Strada in staat om in grote aantallen en snel te leveren, tussentijds aanpassingen te doen en op het laatste moment veranderingen door te voeren wanneer de mode en trends daarom vragen. Hierdoor is de La Strada collectie altijd up to date. Bij de inkoop wordt u geholpen door ons ervaren salesteam dat u adviseert op het gebied van het meest actuele aanbod en graag hun kennis met u deelt over de steeds veranderende schoenen- en modemarkt. Een groot deel van de La Strada collectie is permanent op voorraad waardoor snelle levering mogelijk is en aanvulling van het winkelassortiment op korte termijn gerealiseerd kan worden; een groot pluspunt met het oog op de razendsnel wisselende modetrends en consumentenvraag.

Kwaliteit
Alle schoenen die de fabrieken waar La Strada produceert verlaten, worden aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen. La Strada stelt zo winkelketens, warenhuizen en individuele detaillisten in staat om snel trendy collecties te presenteren en hun klanten te verrassen met jonge, modische dames- en herenschoenen. Dit alles met een, voor de consument, zeer aantrekkelijk prijskaartje en voor het grootwinkelbedrijf en de detaillist aantrekkelijke marges.

Edel Fashion en La Strada
La Strada schoenen zijn niet alleen in Nederland verkrijgbaar. Ook in andere Europese landen zoals Belgie, Luxemburg, Duitsland en Spanje zijn La Strada schoenen populair. La Strada is zeer ervaren als het om schoenen gaat maar La Strada is ook expert op het gebied van fashion. La Strada combineert dit op een perfecte manier in haar collecties trendy, young fashion shoes voor dames. La Strada kent vele stijlen; van classy pump tot edgy bootie en van zakelijke veterschoen tot sportieve dessert boot. Altijd met een trendy tot high fashion touch en vooral commercieel zeer interessant.

Met de betaalbare La Strada schoenen creŽer je instant een nieuwe look of maak je een outfit compleet. La Strada schoenen zijn dan ook het perfecte accessoire voor iedereen die op zoek is naar high fashionable of designer look schoenen tegen een aantrekkelijke prijs. La Strada kan voornamelijk uit voorraad leveren en komt meerdere keren per jaar met nieuwe modellen. La Strada biedt retailers op vele manieren optimale ondersteuning. Onder andere met www.lastradashoes.com. Deze website slaat een brug tussen de consument en de retailer door een directe link naar de retailers te bieden. Daarnaast is www.Lastradashoes.com een retail portal met alle benodigde inkoop- en verkoopondersteunende functies van dien.

Retailer PortalContact